Stadswijkgesprek Oosterheem

Foto: Gemeente Zoetermeer

Hoe voelt Oosterheem? Is de wijk compleet of niet? Ga hierover in gesprek met de Schatbewakers tijdens het stadswijkgesprek Oosterheem op 29 januari.

U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom in wijkpost Oosterheem (Oosterheemplein 198). Dit gesprek is onderdeel van de zoektocht naar ‘de Ziel van Zoetermeer’.

De wijk Oosterheem

Oosterheem is gebouwd in een totaal ander tijdsbeeld dan nu, met andere ontwikkelaars en met een heel ander woonprogramma. Zo staan er nu woningen met leuke collectieve backyards en zijn er voorzieningen op wijkniveau. Alles strak en helder geordend langs rechte lijnen met een opvallend park in het hart van de wijk; het Heempark.

Maar hoe is het echt? Is alles echt goed bedacht, compleet genoeg? Is er nog in te vullen ‘vrije ruimte’ waar ‘jong en oud’ samen kunnen komen? Worden er dingen gemist en wat vinden de bewoners van de compleetheid?

Schatbewakers

Met de stadswijkgesprekken plaatsen de Schatbewakers, de wijk op de plek van ‘de buik’. Hoe voelt deze wijk aan? Compleet of voelt een beetje incompleet beter? Welke risico’s heeft het denken over compleetheid in zich? Welk gevoel geeft deze wijk ? Voelt u zich als bewoner van Oosterheem nu een echte Zoetermeerder? Of spelen er andere zaken in de wijk? Kom luisteren en vertel uw verhaal.

  • Datum: 29 januari 2019
  • Tijd: 20:00 – 22.00 uur (inloop 19.30 uur)
  • Plaats: Wijkcentrum Oosterheem – Oosterheemplein 198
  • Aanmelden: via [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen