Stem op het beste ontwerpidee van het Van Tuyllpark

Foto: Gemeente Zoetermeer

Maak een ontwerp van Tuyllpark waarin Zoetermeerders maximaal kunnen wonen en met maximaal groen. Dat was de prijsvraag die Jong BNSP (Beroepsvereniging Nederlandse Stedenbouwkundigen en Planologen) samen met de gemeente Zoetermeer uitschreef.

Veertien jonge en talentvolle ontwerpers reageerden op deze oproep. U bepaalt wie de publieksprijs wint. Bekijk de ontwerpen en stem op uw favoriet via doemee.zoetermeer.nl/vantuyllpark.

Prijsvraag voor ideeën

Zoetermeer wil groeien én groen blijven. Het Van Tuyllpark is aangewezen als zoekgebied voor ‘parkwonen’. Op de voormalige sportvelden van DSO moeten woningen komen met veel groen, dat wordt toegevoegd aan het park. De uitdaging is dat de toekomstige bewoners er fijn kunnen wonen, en dat het park toegankelijk blijft voor alle Zoetermeerders. Met deze prijsvraag wil de gemeente en Jong BNSP nieuwe ideeën hiervoor ophalen. Veertien jonge stedenbouwkundigen en Planologen gingen ermee aan de slag en stuurden hun ontwerp in.

Stem voor de publieksprijs

Op doemee.zoetermeer.nl/vantuyllpark vindt u de verschillende ontwerpen. Tot 20 januari kunt u stemmen op het idee dat u het beste vindt. De winnaar van de publieksprijs wint een geldprijs en dingt meteen mee naar de juryprijs. De vakjury nomineert ook vier ideeën en kiest uit deze vijf genomineerden de winnaar. Op 1 februari is de prijsuitreiking. Vanaf 11 februari kunt u de vijf genomineerde ideeën, waaronder de winnaar(s) bekijken in het Stadhuis-Forum.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen