Ondernemer worden? Start op de Regionale Startersavond!

Foto: Gemeente Zoetermeer

Bent u van plan een eigen onderneming te starten? Of bent u net gestart? Kom dan naar de Regionale Startersavond op woensdag 21&nbp;november. Vanaf 18.30 tot 22.00 uur start een avond vol informatie, workshops en inspiratie bij Dekker in Zoetermeer.

Tijdens de Regionale Startersavond in Zoetermeer zijn alle partijen die relevant zijn voor startende ondernemers bij elkaar op één avond. Wethouder Jan Iedema van Economische Zaken opent de avond en is zeer enthousiast. ‘Het stimuleren van ondernemerschap is ontzettend belangrijk. Als ondernemer in spé wil je dit niet missen. Ik weet uit eigen ervaring dat de juiste kennis en netwerken de kans op een vliegende start aanzienlijk vergroot.’

Workshops, informatiemarkt en tips

De avond begint om 18.30 uur en bestaat uit een plenair deel met do’s en don’ts van reeds gestarte ondernemers, workshops en een informatiemarkt waarbij er ook gelegenheid is om te netwerken. Diverse organisaties en ondernemersverenigingen staan klaar om informatie te geven over zaken als financiën, marketing, netwerken en starten vanuit een uitkering.

Aanmelden en vragen

Inschrijven voor de avond en de workshops kan via www.tzho.nl/start. Voor vragen kunt u terecht bij Irma de Graaff via [email protected] De Regionale Startersavond is een initiatief van de gemeenten Zoetermeer, Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en Ter Zake Het Ondernemershuis. De avond wordt voor de vierde keer georganiseerd, vorig jaar brachten ruim 300 mensen een bezoek.

Reacties

article
20457
Ondernemer worden? Start op de Regionale Startersavond!
Bent u van plan een eigen onderneming te starten? Of bent u net gestart? Kom
https://zoetermeer.nieuws.nl/gemeente/20457/ondernemer-worden-start-op-regionale-startersavond/
2018-11-10T14:42:24+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/397/2018/11/10144154/x-Startersavond2018-400.jpg
Business, Gemeente, Nieuws