Praat mee over veiligheid in Noordhove-Seghwaert

Foto: Politie Zoetermeer

Wilt u meepraten over de veiligheid in Noordhove-Seghwaert? Kom dan naar de wijkveiligheidsavond op woensdag 31 oktober om 19.00 uur! Een belangrijke bijeenkomst waarin u kunt aangeven wat er beter kan op het gebied van veiligheid in uw buurt.

U kunt in gesprek gaan met burgemeester Aptroot, wijkwethouder mevrouw Van Driel, de teamchef van politie, Buurtwerk en team Handhaving. De burgemeester praat u bij over de veiligheidscijfers in de wijk.
Inbraakpreventie en brandveiligheid

De deur op slot, de ramen dicht en kaarsen uitblazen zijn vanzelfsprekende zaken waar u ongetwijfeld goed op let. Maar wat kunt u nog meer doen om veilig te wonen? Op deze avond geeft de preventieadviseur van de gemeente tips om inbraken te voorkomen en vertelt de brandweer over het thema brandveiligheid. Denk hierbij aan veilig gebruik elektrische apparatuur, veilig vluchten en het belang van rookmelders.

Miniwoning brandweer

Bij de locatie staat een miniwoning van de brandweer waar u tips en trucs krijgt over brandveiligheid. Denk hierbij aan veilig gebruik elektrische apparatuur, veilig vluchten en het belang van rookmelders.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via de wijkpost [email protected] of 079-346 9005. Geef hierbij uw naam, adres, postcode, telefoonnummer en met hoeveel personen u komt, aan de gemeente door.

Programma 31 oktober

De bijeenkomst vindt plaats in ’t Span, Sullivanlijn 31.

  • 19.00 uur – Inloop
  • 19.25 uur – Welkom door de wijkregisseur
  • 19.30 uur – Burgemeester Aptroot aan het woord
  • 19.45 uur – Interactieve tafels
    • U kunt in gesprek met burgemeester, wijkwethouder, politie, brandweer, adviseur inbraakpreventie en handhaving
  • 20.30 uur – Terugkoppeling door wethouder mevrouw Van Driel
  • 20.45 uur – Gezamenlijk drankje
  • 21.15 uur – Einde

Zoetermeer Veilig

De gemeente heeft het thema veiligheid hoog op de agenda staan en vindt het belangrijk dat inwoners zich veilig voelen in de stad. Het is een taak van de gemeente in samenwerking met diverse partijen. Er wordt ingezet op zowel preventie als opgetreden wanneer dat nodig is. De gemeente betrekt ook haar inwoners om ervoor te zorgen dat Zoetermeer een leefbare en veilige stad is en blijft. De veiligheidsavond in het centrum is de vierde van een reeks veiligheidsavonden die plaatsvinden in alle wijken van Zoetermeer. Meer informatie is te vinden op www.zoetermeerveilig.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen