Feestelijke opening van Kindcentrum De Spelevaert

Foto: Gemeente Zoetermeer

Na al jarenlang te hebben samengewerkt, werd op donderdag 13 september feestelijk de opening van het gezamenlijke Kindcentrum gevierd. Basisschool De Spelevaert en Kern Kinderopvang Het Zwanennest stonden ’s morgens met z’n allen op speelplaats klaar om het feestje te vieren.

Wijkwethouder, Margreet van Driel, onthulde het nieuwe bord met het nieuwe logo samen met het oudste kind van de school en het jongste kind van het Speelhuis. De onthulling werd met luid applaus van de aanwezige ouders, genodigden en alle kinderen ontvangen. Daarna werd ‘Lang zullen we leven’ en het Spelevaertlied gezongen. Ook werden confetti-kanonnen met een knal in werking gezet en vele snippertjes bedekten de kinderen.

Alle kinderen hebben een mooi, blauw t-shirt als cadeautje ontvangen met het logo van de Spelevaert en de nieuwe naam erop. Na afloop kreeg ieder in de klas limonade met een lekkere cupcake (ook met logo) van de ouders van de ouderraad. De cupcakes waren gemaakt door leerlingen van het ONC-Clauslaan. Het feest werd opgeluisterd met prachtig, zonnig weer!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen