Kom jij ook naar de spectaculaire vuurwerkshow tijdens de jaarwisseling?

Foto: Gemeente Zoetermeer

Na het grote succes van vorig jaar gaan we in Zoetermeer ook dit jaar weer spetterend het nieuwe jaar in met een indrukwekkende vuurwerkshow op de Markt. We nodigen alle Zoetermeerders uit om gezamenlijk 2018 in te luiden.

De vuurwerkshow begint zondag 31 december om middernacht vanaf het Dobbe-eiland. We raden iedereen aan om 23:45 te verzamelen, zodat we gezamenlijk af kunnen tellen naar het nieuwe jaar. Na de vuurwerkshow kun je de avond feestelijk voortzetten bij de diverse horecagelegenheden rond het Stadhuisplein. Kijk voor meer informatie op het Facebookevenement: Vuurwerkshow Markt Zoetermeer.

Veiligheid

Als gemeente vinden we het belangrijk om aan alle veiligheidseisen te voldoen. Er worden extra maatregelen genomen, zoals het controleren op vuurwerk. Evenals vorig jaar is besloten om de Markt, het Stadhuisplein, Zuidwaarts, Oostwaarts, het Marseillepad en de achterzijde van de Londenstraat aan de kant van de Dobbe aan te wijzen als vuurwerkvrije zones.

Na de vuurwerkshow direct naar het jongerenfeest

Jongeren die na de vuurwerkshow door willen naar het jongerenfeest kunnen om 0.30 uur de bus pakken vanaf de Frankrijklaan naar Silverdome. Ook dit jaar organiseert de gemeente daar weer een jongerenfeest tijdens de Nieuwjaarsnacht. Jongeren tussen 15 en 22 jaar kunnen van 1.00 tot 6.00 uur naar hartenlust feesten. Net als vorig jaar kunnen feestgangers met bussen zorgeloos en kosteloos worden vervoerd van en naar het feest. Alle haltes en tijden zijn te vinden op www.litnye.nl.

Informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op www.zoetermeerveilig.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen