Palenstein, Buytenwegh en Meerzicht komen in beweging

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Van kickboxen tot yoga en van wandelen tot karate. Zaterdag 9 december is de kick-off van Zoetermeer Samen Sterk & Gezond, Jij sport! Voor Jezelf. Met elkaar.

De bewoners van de Zoetermeerse wijken Palenstein, Buytenwegh en Meerzicht komen in beweging en maken kennis met allerlei sporten. Want sporten is goed voor iedereen, maar helaas niet altijd betaalbaar en haalbaar voor iedereen.
Sporten draagt bij aan de gezondheid, gemoedstoestand en zorgt voor sociale contacten. Maar niet iedereen komt in aanraking met sport, abonnementsprijzen zijn niet voor iedereen haalbaar en sommige mensen hebben net een beetje extra motivatie nodig.

Met Zoetermeer Samen Sterk & Gezond gaan de inwoners van deze drie Zoetermeerse wijken 10 weken aan de slag met een gekozen sportworkshop. Doelen stellen, lekker bewegen, elkaar leren kennen. Voor 1,- per les voor alle inwoners tussen de 18 en 50 jaar.

Kick-off in Palenstein

Zaterdag 9 december vindt van 13.00 tot 15.00 de kick-offs plaats van dit sportieve traject. Op het Rakkersveld bij Fithealth en Boxing Club Zoetermeer stellen de sportaanbieders zich voor, is er muziek en kunnen kinderen lekker springen op het springkussen. Natuurlijk kunnen de toekomstige sporters ook alvast binnenkijken bij de sportscholen en kennis maken met het gehele sportaanbod.

Samenwerking

Zoetermeer Samen Sterk & Gezond is een samenwerking van Sportief Advies, FNO en veel lokale sportaanbieders. Zoals: Fithealth, Yoga Studio Citta, Boxing Club Zoetermeer, Sportschool Da Graça, Stichting Piëzo en Tenniscentrum Meerzicht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen