Laat de Willie Wortel in je los tijdens MakerKids

Foto: CKC & partners

Ben jij een echte Willie Wortel? Een jonge uitvinder die niet stil kan zitten? Kom dan naar MakerKids, de plek voor kids uit groep 7 en 8 om aan de slag te gaan met techniek. Het gereedschap staat klaar, de begeleiders helpen je en samen maken we de mooiste dingen! Elke dinsdag van 16.00 tot 17.30 uur.

Gereedschap

In onze MakerSpace vind je al het gereedschap dat je nodig hebt en kun je onder begeleiding aan de slag met je eigen ideeën of meedoen aan een gezamenlijk project zoals het maken van decorstukken voor voorstellingen van CKC & partners!

Voor kinderen is dit een perfect moment om zowel praktische als cognitieve vaardigheden te ontwikkelen. Zo worden de kinderen gestimuleerd tot creatief denken, samenwerken en leren ze hoe ze op veilige wijze gereedschap moeten gebruiken. Allemaal onder begeleiding van vakdocenten van CKC & partners.

Experiment

Tot aan de zomervakantie experimenteren we met deze vorm van leren en creëren. Daarom is deelname aan MakerKids tot de zomervakantie gratis. We vragen enkel een kleine bijdrage voor het materiaalgebruik.

Interesse?

Geïnteresseerd? Ga voor meer informatie snel naar www.digitalartlab.nl/makerkids.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen