Alle cursussen en workshops voortaan onder de naam Bibliotheek Forum

Foto: Redactie Zoetermeer (nieuws.nl)

5 jaar geleden is de Volksuniversiteit Zoetermeer gefuseerd met de Bibliotheek Forum. Beide organisaties zagen veel overeenkomsten en vandaar dat zij besloten de krachten te bundelen.

De dienstverlening en de kwaliteit van de cursussen en workshops zijn altijd onveranderd gebleven. Wat ook bleef was de naam Volksuniversiteit, dat gaat nu veranderen. Voortaan is al het cursus en workshop aanbod te vinden onder de naam Bibliotheek Forum Zoetermeer.

Bij Bibliotheek Forum Zoetermeer leer je samen met plezier! Dé plek waar iedereen de mogelijkheid heeft zich verder te ontwikkelen en zijn of haar creativiteit te ontdekken. Verbreed je kennis door deel te nemen aan een van de cursussen. Alle cursussen en workshops worden gegeven door ervaren en enthousiaste docenten en sprekers. Samen leveren we graag een positieve bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van inwoners van Zoetermeer en omgeving. Kijk voor het volledige aanbod op https://www.bibliotheek-zoetermeer.nl/leren/cursussen-en-workshops.html.

“De naam Volksuniversiteit was van oudsher een begrip, maar ook de Bibliotheek heeft een Leven Lang Leren hoog in het vaandel staan. Ik kan me geen betere plek bedenken om aan je eigen ontwikkeling te werken dan in de Bibliotheek Forum.” Aldus M. van Putten Accountmanager bij de Bibliotheek.

“De bibliotheek is verheugd het cursus- en workshop aanbod op deze manier uit te breiden. De cursussen en workshops zijn een mooie aanvulling op het huidige aanbod van de Bibliotheek. Daarnaast sluit het haarfijn aan bij onze visie”. “Wij verbinden mensen, organisaties en kennis met elkaar”. K. de Kok Manager bij de Bibliotheek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen