Nieuw seizoen Warm Water Jeugdtheater van start

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Het nieuwe theaterseizoen is begonnen. Ook het Warm Water Jeugdtheater is na alle beperkingen rondom corona weer gestart.

Stichting Warm Water Jeugdtheater is een stichting waar kinderen van 7 tot en met 21 jaar elke vrijdagavond en zaterdagochtend les krijgen in theater, zang en dans. De leerlingen kunnen bij Warm Water Jeugdtheater hun talenten en dromen een podium geven.

De jonge talenten leren de verschillende vaardigheden die in het theater van pas komen. In een veilige en vertrouwde omgeving werken de leerlingen aan hun zelfvertrouwen en aan het performen voor een publiek. Deze lessen worden gegeven door een groep enthousiaste vrijwilligers.

Warm Water Jeugdtheater vormt een hechte stichting, met maar één gemeenschappelijk doel: zoveel mogelijk plezier bieden aan deze leerlingen. Het is mooi om te zien hoe leerlingen uit hun schulp komen en zelfvertrouwen krijgen door de lessen die wij geven.

Ook Warm Water Jeugdtheater heeft last van de corona-periode. In het afgelopen jaar zijn zij in ledenaantal gedaald. Warm Water Jeugdtheater is hard op zoek naar manieren om leden te werven. Wilt u lid worden of de stichting op een andere manier steunen? Neem dan contact op via de website.

Meer informatie op http://www.warmwaterjeugdtheater.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen