Aankondiging Sweetlake festival 2021

Foto: Sweetlake Festival

Deze zomer vindt op 28 augustus 2021 de allereerste editie plaats van het Sweetlake festival. Dit festival wordt gehouden op het Noord AA strand van Zoetermeer, een top locatie voor een ultieme festival beleving.

Dit zomerse festival vult de dansvloer met heerlijke deuntjes van genre’s als House, Latin, Urban, Dance, Hiphop & Reggeaton muziek. Het Sweetlake festival zal komende maand de line up bekendmaken met populaire artiesten van nu en bekende dj’s van Nederlandse bodem. We kunnen alvast twee top artiesten prijs geven. Ten eerste het duo Diaz en Bruno die inmiddels geen onbekende meer zijn in Zoetermeer. Daarbij komt ook DJ WEF, die vorig jaar tijdens de FunX music awards tot beste DJ van 2020 is uitgeroepen. Kijk op de website of op Instagram voor de rest van de artiesten.

Er is erg weinig aanbod voor de Zoetermeerse jongeren op festival gebied, dus met dit idee hebben de organisatoren goed naar de jongeren geluisterd en een mooi programma voor hen samengesteld wat aansluit bij hun behoefte.

Voor iedereen die zo snel mogelijk een kaartje wilt bemachtigen start de kaartverkoop start op vrijdag 14 mei 2021 om 16:00 uur op www.sweetlakefestival.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen