We’ve also got a thing that’s called radar love!

Ook de Kloosterkerk doet mee met het eerbetoon aan de rockband Golden Earring op 11 maart (vandaag). Om 17:15 uur exact klinkt het nummer Radar Love, uitgevoerd door de internationaal gelauwerde organist Geerten van de Wetering. Meekijken en meeluisteren kan online.

Massaal

George Kooymans, gitarist van de Haagse band Golden Earring, bracht vorige maand het nieuws naar buiten dat hij de ziekte ALS heeft. Dit betekent het einde van de optredens van de legendarische band. Golden Earring-fans hebben opgeroepen om op 11 maart, de verjaardag van Kooymans, om 17:15 uur massaal de grootste hit Radar Love te laten horen.

Iconisch

Van de Wetering: ‘Het is ontzettend jammer dat deze iconische Haagse band op zo’n manier zijn activiteiten moet stoppen. Ze verdienen een eerbetoon, en ik doe daar als organist graag aan mee. Een orgeluitvoering van Radar Love op het machtige Marcussenorgel van de Kloosterkerk voegt weer een nieuw element toe aan de verschillende uitvoeringen, en laat bovendien de veelzijdigheid van het orgel horen!’

Meegenieten op youtube

Behalve op diverse radiostations wordt ook in diverse kerken het nummer Radar Love uitgevoerd. Ook in de Kloosterkerk. Om 17:15 uur is de uitvoering van Radar Love te horen via het YouTube-kanaal van de Kloosterkerk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen