Sleutel verder en maak het af in het Lab

Foto: CKC & partners

Onafgemaakte projecten op de plank, ideeën en concepten die al jarenlang in je hoofd ronddwalen: blaas er leven in bij Open Lab 20+ op zaterdag. In het Digital Art Lab vind je de ruimte, de spullen en de mensen die jouw technische creativiteit vrij spel geven.

Misschien ben je ooit begonnen met het fixen van een oude radio of 27MC-bakkie en ligt het in je schuur te verstoffen. Neem het mee, gebruik de apparatuur en de frisse blik van mede-techneuten om er iets tofs of misschien zelfs iets beters van te maken. Eigenlijk staat bij iedereen in het Lab niet eens het eindresultaat, maar het proces voorop.

Creativiteit

Techniek is, net als kunst en cultuur, een manier om je creativiteit en verbeeldingskracht de ruimte te geven en te ontwikkelen. De een doet dat door middel van dans of met een penseel, een ander met de beitel of VR-technologie. Daarom omarmt CKC & partners cultuur- én techniekeducatie. In het Digital Art Lab vind je techniek en technologie, van soldeerbout tot 3D-scanner, waar je mee aan de slag kunt.

Makerspace

Open Lab 20+ (zeker ook voor 30, 40, 50+ en verder) is gestart op 19 september en om de week op zaterdag van 10.00 – 13.00 uur, het kost € 10,- per keer. Meld je voor je komst even aan: www.ckc-zoetermeer.nl/openlab20

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen