Beste Bibliotheek van Nederland

Foto: Bibliotheek Zoetermeer

Bibliotheek Zoetermeer is genomineerd voor de jaarlijkse verkiezing Beste Bibliotheek van Nederland. Om te winnen, zijn stemmen nodig van zoveel mogelijk Zoetermeerders. Daarom start De Bibliotheek op 1 oktober een campagne.

De hoofdvestiging van de bieb in het Forum heeft iedereen wel iets te bieden. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, een plek om te lezen en te leren, om hulp te krijgen bij dingen waar je zelf niet uitkomt en ook een plek waar je leuke dingen kunt doen. De Bibliotheek staat letterlijk in het middelpunt van de stad. En De Bibliotheek doet er alles aan om mensen, kennis en organisaties met elkaar te verbinden. Met als doel dat alle Zoetermeerders mee kunnen doen in de samenleving en zich kunnen ontwikkelen. Allemaal redenen waarom De Bibliotheek Zoetermeer, samen met vijf andere bibliotheken, is genomineerd voor Beste Bibliotheek van Nederland.

Hoe trots De Bibliotheek ook is op deze nominatie, nóg mooier is het natuurlijk als onze Zoetermeerse Bibliohteek de verkiezing gaat winnen. Dat kan alleen als zoveel mogelijk Zoetermeerders op De Bibliotheek gaan stemmen.

Vanaf vandaag tot 1 november kun je stemmen. Stemmen doe je op www.bibliotheekblad.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden