Speciale Stamtafel “Walter Toon(t) Hermans”

Foto: Bibliotheek Zoetermeer

Tijdens een speciale Stamtafel ter gelegenheid van het Uitfestival organiseert de bibliotheek op zondag 13 september van 14.30 -15.30 uur “Walter Toon(t) Hermans”.

Groot bewonderaar en tevens Hermans-kenner Walter van Geffen brengt deze middag een hommage aan de in 2000 overleden cabaretier, zanger en dichter. Van Geffen laat daarbij bekende én minder bekende liedjes zien en horen en vertelt daar een verhaal bij.

Waar is de tijd gebleven van lachen om eigenlijk niets en toch iets groots. Lachen zonder mensen te choqueren en te schofferen. Gewoon ouderwets je de tranen lachen? Een avondje Toon stond daar altijd gerand voor. Of hij nou “De stoel van mijn zuster” liet zien, of vertelde over het banket met de gehaktbal en de uitschuiftafeldame of zijn kolderliedjes zong met o.a. Nottebellemagarineta, miljoenen mensen hebben onbedaarlijk gelachen.

Deze humor is tijdloos. Deze humor moet bewaart worden. Daarom: “Walter Toon(t) Hermans” Bestel jouw gratis ticket aan de balie of op de website van de bibliotheek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen