Nieuwe musical Carthago in Buytenpark Zoetermeer

Foto: Storytellers

Vanaf 29 juni verandert het Buytenpark Theater in een antieke stad: de nieuwe musical Carthago is exclusief te zien in het Zoetermeerse openluchttheater.

Verhaal musical Carthago

Carthago vertelt het verhaal van de gevluchte Trojaanse held Aeneas. Als hij na de oorlog met de Grieken schipbreuk leidt voor de Afrikaanse kust, klopt hij aan de poorten van de machtige stad Carthago. Hier wordt hij ontvangen door koningin Dido. Maar niet al haar onderdanen zijn blij met de komst van de Trojanen naar hun stad. En als Dido en Aeneas verliefd worden, levert dit grote problemen op in beide kampen. Kan de liefde overwinnen als beiden gedwongen worden te kiezen voor hun volk?

poster CARTHAGO

Musicaltalent

Carthago is een spectaculaire nieuwe musical, geschreven door Tjeerd de Haas (Macbeth, De Vliegende Hollander, Jack the Ripper), Joost Limberger (BONUS!, De Turfheksen) en Sebastiaan Smits (De Bokkerijders, De Vliegende Hollander). De hoofdrollen worden gespeeld door Kevin van der Leeuw (Joe – de musical, Hans & Grietje) als Aeneas en Rianne Veenstra (De Sneeuwkoningin) als Dido. Ze worden ondersteund door ruim dertig andere musicaltalenten uit het hele land.

Traditie

Producent Storytellers zet hiermee een lange traditie van nieuwe musicals in het Buytenpark Theater voort. In het verleden trokken spectaculaire producties als De Bokkerijders, Hex-het Verdwenen Dorp en De Spookvogels duizenden bezoekers naar Zoetermeer.

De musical Carthago is uitsluitend te zien in Zoetermeer van 29 juni t/m 10 juli. De kaartverkoop is inmiddels geopend via de website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen