Frisse impuls met nieuw bestuur CKC & partners

van links naar rechts Dilano Jagram, Margriet Gersie, Michael Oskam, Marjolijn Boersma en Ingrid Braat
Foto: CKC & partners

Het nieuwe bestuur van CKC & partners is sinds kort helemaal op volle kracht. Ze zijn bijzonder trots dat deze betrokken, kundige mensen onze passie voor kunst, cultuur en techniek delen en dat met ons willen uitdragen om de stad steeds weer beter van dienst te kunnen zijn.

De nieuwbakken bestuursleden zijn het oude bestuur dankbaar om de lijn die zij hebben uitgezet. Het is een mooie basis voor de nieuwe bestuursleden om op verder te bouwen met hun eigen kennis en vaardigheden. Zo hebben ze met Dilano Jagram een financieel en rekenkundig goed onderlegde penningmeester. Hij heeft zijn Master Accounting en Control en werkt bij Vanberkel Professionals. Bestuurslid Ingrid Braat komt uit een andere, voor CKC & partners heel belangrijke hoek: het primair onderwijs. Ingrid is in de dagelijkse praktijk bij scholenkoepel Unicoz werkzaam als bestuurssecretaris.

van links naar rechts Dilano Jagram, Margriet Gersie, Michael Oskam, Marjolijn Boersma en Ingrid Braat

Het bestuur stelt ook graag Marjolijn Boersma voor. Zij is zeer muzikaal: in het dagelijks leven is ze violiste en docent hbo Kunstvakonderwijs. Daarnaast is ze betrokken bij de Haagse Cultuurschakel. Michael Oskam, secretaris, is ondernemer en vult daarmee het bestuur goed aan. Hij is eigenaar van Oskam Organisatieadvies, een psychologisch adviesbureau in Zoetermeer. En ten slotte het bestuurslid dat de voorzittershamer zal hanteren. Margriet Gersie is onder meer oud-directeur van Kunstgebouw en kent de wereld van kunst en cultuur in onze provincie door en door.

“Ik ben blij met de samenstelling van het nieuwe bestuur, maar vooral ook met de goede verstandhouding en sfeer die er binnen het team is. Ze zijn stuk voor stuk betrokken, enthousiast en gemotiveerd. Ik zie de toekomst met dit bestuur zonnig tegemoet. Ze brengen een energieke en frisse impuls voor de organisatie”, zegt Susan Langeveld, directeur van CKC & partners.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden