Slotweken openingsexpositie ‘Vijftig tinten groen’

Foto: Annelize van der Helm / Terra Art Projects

Kunstorganisatie Terra Art Projects opent het jaar met het aansprekende thema ‘Vijftig tinten groen’! De openingsexpositie met de gelijknamige titel is nog twee weken geopend. Wacht dus niet te lang met het inplannen van een bezoek.

Er is een ruime vertegenwoordiging van disciplines. Denk aan schilderijen, beeldhouwwerk, fotografie en textiel. Binnen al die diversiteit is er natuurlijk één grote, direct in het oog springende overeenkomst…
Expositieprogramma ‘Vijftig tinten groen’
Het expositieprogramma ‘Vijftig tinten groen’ duurt een half jaar en bestaat uit vijf exposities. De ene expositie toegankelijk maar bijzonder, de ander experimenteel en uitdagend. Met kunstenaars uit het hele land én met aandacht voor lokale kunstenaars. Meer informatie over het programma is te vinden op www.terra-artprojects.com en op de locatie van TERRA.

De twintig deelnemers van de openingsexpositie zijn: Hetty Arens, Josephine Banens, Cis Bakker, Anna Belleforte, Ank Bos, Hennie Dijk, Chantal Ehrhardt, Sylvia Essenberg, Mariëlle Gebben, Yvon Grevers, Mieke de Haan, René Heeres, Wendy van den Heuvel, Fieke Hordijk, Wendy Leusink, Joke Meijer, Kardia Meijer, Marloes Moraal, Usha Ramesh, Nadja Willems.
De openingsexpositie ‘Vijftig tinten groen’ is te zien t/m 20 februari bij TERRA (Dorpsstraat 12, Zoetermeer). De expositie is gratis toegankelijk en geopend van wo t/m zo van 13-17 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen