Young Music Talent zoekt muzikaal talent

Foto: CKC & partners

Zing je, speel je in een band of ensemble, ben je een singer-songwriter of bespeel je een instrument? Doe dan mee met Young Music Talent: de muziekwedstrijd voor solisten en groepen t/m 21 jaar uit Zoetermeer.

Schrijf je snel in en doe auditie voor een jury met prominenten uit het werkveld en krijg waardevolle tips. Daarnaast mag iedereen meedoen aan de gratis workshop Podiumpresentatie op 14 of 15 maart en ben jij door naar de finale? Dan maak je kans op een van de mooie prijzen, waaronder een masterclass, een optreden op een groot podium, een muzikale topervaring in het buitenland of tickets voor het concert van je favoriete artiest.

Battle of the Schools

Je kunt deelnemen aan Young Music Talent in de categorieën: Solisten (t/m 10 jr / 11 t/m 16 jr / 17 t/m 21 jr), Ensembles (klassieke muziek / lichte muziek) en Battle of the Schools, waarin groepen van verschillende scholen de strijd met elkaar aangaan voor een te gekke prijs.

Inschrijving nu geopend

Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je dan uiterlijk 21 februari in via www.ckc-zoetermeer.nl/YMT. Ook voor meer informatie kun je hier terecht. Deelname aan de muziekwedstrijd is gratis.

De voorrondes vinden plaats op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart en de finale op vrijdag 3 april in de Theaterzaal van CKC & partners. Young Music Talent wordt mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Orthodontistenpraktijk De Wereldlach, het Residentie Orkest, Codarts Hogeschool voor de Kunsten Rotterdam, X10C Beeld&Creatie en Vrienden van CKC.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen