Geslaagde en drukbezochte tweede editie World Food & Film festival

Foto: Gerard Warmerdam / Piëzo

De tweede editie van het World Food & Film festival in Zoetermeer was zeer geslaagd. Vrijwillige thuiskoks hadden hun favoriete gerechten gemaakt uit de Zoetermeerse multiculturele keukens.

Vele honderden bezoekers hebben genoten van de heerlijke hapjes, Marokkaanse thee en koffie uit Eritrea die ter plekke gebrand werd. Zo kwamen de vele culturen die Zoetermeer rijk is op het World Food en Film festival samen. Naast de hapjes kon er gekeken en geluisterd worden naar live optredens van muzikaal multicultureel talent en waren er talkshows over voeding, gezondheid en de geheimen van voeding.

Zoetermeerders gingen over deze onderwerpen met elkaar in gesprek onder leiding van host Robbert Roos. Afsluitend werd de film Burnt vertoond door filmhuis Cameo. De film ging over een chef-kok die een sterrenrestaurant had en alles was kwijt geraakt. Na een tijd niet meer in de keuken te hebben gestaan wil hij een nieuw sterrenrestaurant beginnen. Een mooie en indrukwekkende film die door de bezoekers enorm gewaardeerd werd.

Het World Food & Film festival werd georganiseerd door 360 Stadstheater Zoetermeer, filmhuis Cameo en stichting Piëzo en financieel mogelijk gemaakt door het cultuurfonds Zoetermeer.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden