Vakantiepret voor 6-12 jarigen bij CKC & partners

Foto: CKC & partners

Kinderen tussen de 6 en 12 jaar hoeven zich tijdens de voorjaarsvakantie niet te vervelen. CKC & partners organiseert namelijk voor de tweede keer De Ontdekking. Drie dagprogramma’s vol creatieve workshops met het thema Plastic Fantastic op 26, 27 en 28 februari.

Plastic Fantastic!

Kinderen kunnen één of meerdere dagen deelnemen aan een boeiende dag met meerdere workshops. Dit keer is het thema Plastic Fantastic! We gooien zoveel plastic weg en dat is zonde want je kunt er zo veel mee! Daarom gaan we met plastic muziek maken, knutselen, creëren, dansen, spelen, zingen en ontdekken, waarna we de dag afsluiten met een spetterende presentatie voor ouders/verzorgers. Wanneer je je aanmeldt voor een dagprogramma ga je tussen 09.30 en 16.00 uur met 4 verschillende workshops aan de slag.

Een regulier ticket bedraagt € 25,- per dag. Kom je samen met een vriend(in) dan ontvangen jullie beiden 10% korting. ZoetermeerPas houders kunnen gratis deelnemen. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Ga daarvoor snel naar www.ckc-zoetermeer.nl/deontdekking.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen