Kunstenaars verloten kunstcadeaus

Foto: Terra Projects / Puck Swinkels

De expositie Kunstsurprise is in volle gang. Deelnemende kunstenaars van Stichting Terra Art Projects verkopen hier ruim 200 kunstwerken en sieraden voor feestmaand-geschikte prijzen.

Op vrijdag 30 november zal er wederom een pakjesmiddag plaatsvinden, waarbij mooie kunstcadeautjes te winnen zijn.

Meer aandacht voor (lokale) kunst

TERRA heeft geen winstoogmerk. De stichting wil een lokaal podium creëren voor (Zoetermeerse) kunstenaars, hen helpen hun werk te verkopen en in contact brengen met nieuw publiek. De expositie Kunstsurprise is hier een goed voorbeeld van. Zeker omdat de kunstenaars hier zelf ook een grote bijdrage aan leveren! Met de ‘Pakjesmiddag’ hopen de stichting en de kunstenaars meer mensen te enthousiasmeren voor de expositie.

Het bijzondere aan de cadeaus van de ‘Pakjesmiddag’ is bovendien dat de prijzen beschikbaar worden gesteld door de deelnemende kunstenaars. Denk bijvoorbeeld aan een schilderijtje, een beeld of een bon voor deelname aan een keramiekles. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is om 16.00 uur binnen lopen en je naam in te vullen. Om 16.30 is de trekking.

25 en 26 november: Artist Weekend

Tijdens de ‘Artist Weekends’ van Kunstsurprise, zullen er een of meerdere kunstenaars aanwezig zijn die een bijzondere serie werk tonen of verkopen. Een goede reden om (nogmaals) een bezoek te brengen aan de expositie.

Komend weekend is dat Renée du Clou. Zij neemt werk en materialen mee zoals hout, keramiek, gips en zelfs fietskettingen. Daarmee wil zij aan het publiek tonen wat haar inspireert. Het zijn vaak objecten, ontwerp- en denkbeeldjes en ‘nog-niet-af’ beeldjes. “Pak het materiaal vooral beet en vraag mij er dingen over”, zegt zij. “Kijk naar de kleuren en vormen die een verhaal vertellen!”

  • De kunstsurprises zijn te koop t/m zondag 23 december in het TERRATORIUM, geopend van wo t/m zo van 13-17 uur (m.u.v. do 22 november)
  • Pakjesmiddag: vrijdag 30 november van 16-18 uur, toegang gratis
  • Adres: Dorpsstraat 12, Zoetermeer.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen