Jarige bioscoop trakteert: voor 5 euro naar de film bij Kinepolis Zoetermeer

Foto: Kinepolis Zoetermeer

Het is feest bij Kinepolis Zoetermeer, want ze bestaan 13 november 20 jaar! Om dit te vieren trakteert de bioscoop op een fikse korting: iedereen kan volgende week dinsdag voor slechts € 5,- naar de film.

Met deze korting kan je op 13 november bij Kinepolis Zoetermeer wel heel voordelig naar de film. Voor slechts € 5,- per ticket geniet je van de Queen-biopic Bohemian Rhapsody of de horrorfilm Halloween. Het uitzonderlijk lage tarief geldt ook voor de nieuwe films Overlord, Thugs of Hindostan en Welcome Home. Natuurlijk doen familiefilms, Sinterklaasfilms en alle andere titels die op dinsdag 13 november te zien zijn bij Kinepolis Zoetermeer ook mee. Zo wordt een filmpje pakken wel heel voordelig! De enige uitzondering is de Royal Opera House-vertoning La Bayadère en een eventuele 3D-toeslag (zoals bij The Nutcracker and the Four Realms) is niet inbegrepen bij de € 5,- tickets.

Wie jarig is trakteert!

De filmkorting is niet het enige dat bezoekers op 13 november cadeau krijgen bij Kinepolis Zoetermeer. Het is namelijk de hele dag feest bij de bioscoop, die voor de gelegenheid feestelijk versierd wordt. Iedereen wordt die dag getrakteerd op een klein hapje en een glas bubbels, en bezoekers maken ook nog kans op vrijkaarten voor een volgend filmuitje. Weten wat er draait op 13 november? Bekijk hier de complete filmagenda.

Verbouwing

Komend jaar komt er nog een mijlpaal aan voor Kinepolis Zoetermeer: in 2019 wordt de bioscoop verbouwd om meer aan te sluiten bij de look and feel van Kinepolis. Details over deze verbouwing worden op een later moment bekend gemaakt.

'

Reacties

article
20436
Jarige bioscoop trakteert: voor 5 euro naar de film bij Kinepolis Zoetermeer
Het is feest bij Kinepolis Zoetermeer, want ze bestaan 13 november 20 jaar! Om dit
https://zoetermeer.nieuws.nl/cultuur/20436/jarige-bioscoop-trakteert-5-euro-naar-film-kinepolis-zoetermeer/
2018-11-09T16:45:34+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/397/2018/11/09164516/kinepolis.jpg
Cultuur