Jet van Nieuwkerk te gast tijdens Nederland Leest

Foto: De Bibliotheek Zoetermeer

Donderdag 22 november is kookboekenauteur en foodjournalist Jet van Nieuwkerk te gast. Jet schrijft over voeding, koken, restaurants en sport in krant en tijdschrift. Dit voorjaar was zij te zien in haar 3-delige serie Niet Gezond Meer.

Een persoonlijk en openhartig relaas over haar zoektocht naar het antwoord op de vraag: waarom die gezonde levensstijl, bekend als orthorexia, voor haar een obsessie werd. Laurens de Groot gaat in gesprek met haar over haar boeken en haar eigen happy & healthy leven en waarom dit niet te streng en al helemaal niet saai hoeft te zijn. Deze lezing is een activiteit in het kader van Nederland Leest en vindt plaats in het Forum. Aanvang 20.00 uur tot ca. 22.00 uur. Kaarten € 7,50 (leden) en € 10,00 (niet leden) zijn online verkrijgbaar op www.bibliotheekzoetermeer.nl

Gratis geschenkboekje af te halen in de Bibliotheek. De gehele maand november staat in het teken van voeding, het thema van de jaarlijkse Nederland Leest campagne. Waarom Nederland Leest over eten? Omdat wij zijn wat we eten. Leden van de Bibliotheek kunnen in elke vestiging een exemplaar van het geschenkboek ’Je bent wat je leest’ afhalen zolang de voorraad strekt. Een heerlijk geschenk vol sappige verhalen, verfrissende passages en een zoete afsluiter.

Activiteiten tijdens Nederland Leest Gedurende de maand november zijn er allerlei smakelijke en gezellige activiteiten in het Forum. Zoals diverse films en documentaires over voeding, Tembang met Javaanse hapjes aan de Stamtafel in het vernieuwde Forum Café. Ook tijdens het wekelijkse Peutervoorlezen en KLEUTEREN staan smakelijke boeken centraal. Meer informatie over Nederland Leest en een activiteitenoverzicht is te vinden op de website www.bibliotheek-zoetermeer.nl/actueel/nederland-leest.html.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen