Artist weekends bij TERRA

Foto: Terra Projects

Afgelopen vrijdag vond de opening van de expositie KUNSTSURPRISE plaats bij TERRA. Tijdens de Pakjesmiddag gingen veertien winnaars naar huis met een mooi kunstcadeau! De feestmaand is in aantocht, ook bij Terra Art Projects.

Van sieraden tot keramiek en van schilderijen tot batik… je vindt het allemaal tijdens ‘Kunstsurprise’.

Artist Weekends

Zeventien kunstenaars van TERRA verkopen tijdens de expositie eigen werk dat gegarandeerd een hit zal zijn tijdens Sinterklaas, Kerst of gewoon zomaar! Hiernaast vindt drie keer een Artist Weekend plaats. Tijdens deze weekenden zullen er een of meerdere kunstenaars aanwezig zijn die een bijzondere serie werk tonen of verkopen. Een goede reden om (nogmaals) een bezoek te brengen aan de verkoopexpositie.

Sieraden met een verhaal

Op zaterdag 10 en zondag 11 november is edelsmid Corinne van Kamp aanwezig. Corinne maakt sieraden met een verhaal en kleine kunstwerkjes om op te hangen of neer te zetten. Zij werkt graag met eerlijke materialen, echte parels en edelstenen die zo min mogelijk gekleurd of verbeterd zijn. Het liefst unieke stukken. Metalen, zoals goud en zilver, moeten duurzaam zijn. Het goud wat gebruikt wordt is zoveel mogelijk fairtrade.

Corinne vindt inspiratie in de natuur, verhalen, kunst en nog veel meer. Ook een mooi geslepen edelsteen kan een inspiratiebron zijn voor een werkstuk. “Tijdens het Artist Weekend neem ik de nieuwe najaarscollectie mee, met bijvoorbeeld stukken uit de ‘Flowercollection’. Unieke stukken, geïnspireerd op verschillende bloemen.”

Er zijn nog meer ‘artist weekends’ in aantocht. Op 24 en 25 november laat Renée du Clou haar veelzijdige werk zien. Op zaterdag 8 december zal Verolique Jacobse aanwezig zijn met schilderijen en broches en op zondag 9 december sluit Leo van der Meer af met zijn tekeningen en schilderijen.

Pakjesmiddag

Op vrijdag 30 november om 16.00 uur is het tijd voor de tweede Pakjesmiddag! Kom die middag naar het TERRATORIUM en maak kans op een kunstcadeau. De kunstsurprises zijn te koop t/m zondag 23 december in het TERRATORIUM, geopend van wo t/m zo van 13-17 uur (m.u.v. do 22 november). Adres: Dorpsstraat 12, Zoetermeer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen