Vrienden van CKC schenken €1500,- aan Talententraject

Foto: CKC & partners

Stichting Vrienden van CKC reikte afgelopen donderdag 28 juni een cheque ter waarde van €1500,- uit aan Joep Annegarn, adjunct directeur van CKC & partners, ten behoeve van het Talententraject. Met deze financiële bijdrage maken zij mede het Talententraject mogelijk.

De stichting stelt zich als doel om talenten bij CKC & partners optimale ontwikkelingskansen te bieden. Hoe meer bedrijven zich aansluiten bij de Vrienden, des te meer talenten extra ondersteuning kunnen krijgen. Voorafgaand aan de uitreiking presenteerden alle talenten zich voor familie, vrienden en docenten.

De Vrienden van CKC en CKC & partners bieden leerlingen in het Talententraject een springplank naar ongekende hoogtes. Het talententraject is een traject waarin een leerling de kans krijgt het optimale uit zijn/haar talent te halen door ze geheel kosteloos extra begeleiding, aanvullende lessen en/of extra lestijd te geven. CKC & partners stelt verschillende podia beschikbaar voor deze talenten, zowel de Theaterzaal van CKC & partners als daarbuiten. De talenten worden door docenten gescout. Ze worden beoordeeld op hun motivatie, passie, fysieke geschiktheid en ten slotte hun ontwikkelbaarheid. Zo hebben er talenten meegedaan aan het HKZ-CKC Muziekconcours dit jaar, maakten zij deel uit van de opening van Het Forum en worden ze regelmatig gevraagd voor Zoetermeerse festiviteiten.

Vrienden zijn de sleutel tot extra mogelijkheden binnen het Talententraject en maken met hun steun onze ambitieuze, experimentele en innovatieve plannen voor de komende jaren mede mogelijk. Ook vriend worden? Stuur een email naar Alcuin Olthof (secretaris) via [email protected] voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen