Workshop zomerdans voor ouder en kind tijdens Klassiek Zoetermeer

Foto: PR CKC & Partners / Chris Lans X10C.com

Speciaal voor festival Klassiek Zoetermeer organiseert CKC & partners op woensdag 4 juli van 09.30 – 10.15 een speciale dansworkshop in buitenluchtpodium Park Palenstein (naast het CKC-gebouw).

Tijdens deze workshop voor dreumesen, peuters en hun (groot)ouders wordt er op verschillende muziek gedanst: klassieke wals, een adiago en misschien wel een tango. De kinderen leren allerlei danspassen, maar het is vooral genieten! Kunnen ze al een pirouette of een grand jete? Kom vooral gratis met je (klein)kind meedoen. Deelname is gratis. Wel graag van te voren aanmelden zodat we een plekje kunnen reserveren via www.ckc-zoetermeer.nl/zomerdans.

Festival Klassiek Zoetermeer

Tijdens het Festival Klassiek Zoetermeer (voorheen Klassiek op het Water) worden er veel culturele activiteiten georganiseerd door heel Zoetermeer. Het doel van het festival is om klassieke muziek toegankelijk te maken voor een groot publiek. Het festival wordt georganiseerd door CKC & partners en Floravontuur Promotie Zoetermeer. Dit doen zij in nauwe samenwerking met verschillende organisaties in Zoetermeer. Kijk op www.zoetermeerbruist.nl voor het volledige programma.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen