De Hollandse Julio Iglesias terug in Zoetermeer

Foto: Muziekfestival WC Buytenwegh

Tijdens een op zaterdag 23 juni aanstaande te houden muziekfestival in het Winkelcentrum Buytenwegh zal William Janz (de Hollandse Julio Iglesias) onder begeleiding van De Varias Band een uniek optreden verzorgen.

Aanvang van dit buitenfestival is rond 12.00 uur in de middag met de band Fancy Blue waarbij zonder twijfel ondanks het vroege tijdstip de voeten al van de vloer los zullen komen door hun met passie gebrachte classic rock-, pop- en blues-covers maar dan wel met een geheel eigen sausje overgoten.

Ongeveer 15.00 uur is dan de beurt aan de Zoetermeerse Varias Band om 2 sets te spelen, zij zullen hierbij blues, rock, country rock en Up-tempo nummers ten gehore brengen.

Deze 6-mans formatie heeft van een aantal gerenommeerde muzikanten te horen gekregen dat zij in de loop van de middag, om de feestvreugde nog verder te op te voeren, zich op het grote podium bij de livemuziek aan zullen sluiten. Aan het einde van set zo rond 15.30 zal dat de Hollandse Julio Iglesias zijn, terwijl aan het eind van set 2 de band versterkt zal worden met Ronald Baron en Brenda Maureen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen