Talkshow in het teken van het ‘Spannende verhaal’

Boris Dittrich (Utrecht, 21 juli 1955) is een Nederlandse jurist en oud-politicus.
Boris Dittrich (Utrecht, 21 juli 1955) is een Nederlandse jurist en oud-politicus.
Foto: Bibliotheek Zoetermeer

Zondag 3 juni is oud-politicus en schrijver Boris Dittrich te gast in de talkshow Boek&Meer. Deze vierde talkshow staat in het teken van het ‘Spannende verhaal’. Boris Dittrich was advocaat en rechter en lange tijd Tweede Kamerlid en fractievoorzitter van D66.

Hij schrijft deze keer het geschenk voor de ‘Spannende Boekenweken’, die vanaf 6 juni (t/m 24 juni) van start gaan. Ook te gast is Zoetermeerder Reinold Vugs, schrijver van onder meer ‘Moord in de Meerpolder’ De Talkshow wordt elke eerste zondagmiddag van de maand (m.u.v. juli en augustus) van 15.00 uur tot ca. 16.30 uur gehouden in het Forum. Kaarten kosten € 10,- (leden ) en € 12,50 (niet leden) en zijn online verkrijgbaar op www.bibliotheek-zoetermeer.nl.

Gasten

Boris Dittrich werkt sinds 2007 voor Human Rights Watch, vanuit New York en Berlijn. Zijn thrillers schrijft hij het liefst op reis, tijdens de lange vluchten die hij als mensenrechtenactivist over de hele wereld maakt. Dittrich wordt geprezen om zijn beeldende beschrijvingen en gelaagde personages. In verrassende plots verbindt hij actuele thema’s met spannende psychologische inzichten. Na zijn thrillerdebuut ‘Moord en brand’ volgde ‘De waarheid liegen’. Zijn derde thriller ‘W.O.L.F.’, over extremisme in Berlijn, werd bekroond met vijf sterren in de VN Detective & Thriller Gids. In november 2017 verscheen zijn meest recente literaire thriller ‘Halszaak’. Reinold Vugs is neerlandicus en sinds 2000 werkzaam als zelfstandig journalist. Bekend van onder andere ’Syberg’ en ‘Moord in de Meerpolder’, een spannende reconstructie van een waargebeurde moord op Neeltje Hoogduin in de Zoetermeerse Meerpolder vlak na de Eerste Wereldoorlog.

Boris Dittrich (Utrecht, 21 juli 1955) is een Nederlandse jurist en oud-politicus.

Spannende Boekenweken

Thriller is zeer gewild als vakantieboek. De Spannende Boeken Weken lopen van woensdag 6 t/m zondag 24 juni 2018. In die periode geeft de boekhandel het geschenkboek cadeau aan haar klanten bij besteding van minimaal € 12,50 aan Nederlandstalige boeken. De Spannende Boeken Weken zetten de thriller als vakantieboek centraal. De vakantie is voor veel Nederlanders het moment om méér boeken te lezen dan normaal. Gemiddeld nemen we zo’n zes boeken mee op reis. Spanning is het meest gelezen genre.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen