Literaire introductie bij de voorstelling ‘Vele hemels boven de zevende?’

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

In dit fascinerende en beklemmende familiedrama doen de personages verwoede pogingen zich te ontdoen van de pijn in hun zelfgekozen leven.

Uiteindelijk blijken er maar twee mogelijkheden te zijn: de sprong naar de dood of de sprong naar de liefde. Naar het gelijknamige boek van Griet Op de Beeck. Woendag 18 april om 20.15 uur is deze toneelvoorstelling te zien in het Stadstheater. Voorafgaand aan de voorstelling, om 19.15 uur, wordt een Literaire Introductie verzorgd door Marianne van Seters van Bibliotheek Zoetermeer. De Literaire Intro vindt plaats in het Stadstheater. Kaarten voor de introductie zijn verkrijgbaar bij de kassa van het Stadstheater, €4,00 voor niet-leden en €2,00 voor leden (inclusief kopje koffie of thee).

Haar veelstemmige debuutroman laat vijf personages vanuit ik-perspectief beurtelings hun verhaal vertellen: de zussen Eva (36) en Elsie (42), hun vader Jos (71), Elsies dochter Lou (12), en de kunstschilder Casper (46), een vriend van Eva die door haar Elsie leert kennen en een relatie met haar begint. Centraal staat kwetsbare Eva, grote vriendin van haar puberend nichtje, die ervaart hoe haar zus de passionele liefde vindt waar ze zelf naast grijpt, die worstelt met de verwachtingen van haar ouders en langzaam maar zeker de grip verliest op de obstakels in haar leven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen