Jong talent in Park Palenstein op Koningsdag

Foto: CKC & partners

Vrijdag 27 april belooft een oranje dag te worden in Zoetermeer. In samenwerking met Oranjestichting Zoetermeer, Guitarmate, Studio Ligthart en het Erasmus College organiseert CKC & partners deze dag vanaf 12.00 uur een muzikaal programma met jonge talenten.

Park Palenstein is deze dag speciaal ingericht met een podium voor het jong talent van Zoetermeer, waarop verschillende bands en solisten zullen spelen. Daarnaast zijn hier nog andere gratis vermakelijke activiteiten te beleven, zoals een Megarun. Voor ieder wat wils.

De volledige muzikale programmering van Koningsdag 2018 in Park Palenstein: Verschillende bands van Guitarmate, Muziekconcours finalist Overruled en Lotte Veldman van CKC & partners, Brisk van Studio Lighthart en Rockababes van het Erasmus College. De tijden zijn als volgt:

  • 12:00-13:30 uur: Guitarmate
  • 13:30-14:30 uur: CKC&partners
  • 14:30-15:30 uur: Studio Lichthart
  • 15:30-16:00 uur: Erasmus College

Zoals elk jaar is dit een gratis toegankelijk evenement. De Oranjestichting Zoetermeer zet zich in om jaarlijks een bruisende Koningsdag te organiseren met veel gratis toegankelijke activiteiten. Dit jaar verzorgt CKC & partners de programmering in Park Palenstein. Zorg dat je erbij bent.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen