Paasconcert Gerald Troost in Het Kompas op 7 april

Foto: Het Kompas

Rond Pasen 2018 tourt Gerald Troost met een muzikaal programma langs verschillende plaatsen in Nederland. Op zaterdag 7 april geeft hij een concert in de vernieuwde kerkzaal van Het Kompas.

Iedereen is van harte welkom vanaf 19.30 uur aan het Piet Heinplein 13 in Zoetermeer. Kaarten zijn te reserveren voor € 5,00 per stuk via www.zingenindekerk.nl.

Het programma bestaat uit ontroerende solo’s over het lijden, sterven en opstaan van Jezus. Ook is er gelegenheid om samen te zingen! De opstanding van Jezus is een keerpunt in de geschiedenis en nog steeds actueel. Jezus gaf 100% voor jou. Er is hoop voor jouw leven. Er is een toekomst voor de wereld! Wees welkom en neem mensen mee die een bemoediging kunnen gebruiken.

Tijdens het concert zal er een presentatie en collecte zijn voor het project ‘Moedige Moeders in Oeganda’ van Kerk in Actie. Moeders zijn de ruggengraat van de Oegandese samenleving, maar armoede, ziekte en huiselijk geweld maken hun leven zwaar. Door de jarenlange oorlog zijn vrouwen en mannen getraumatiseerd, konden kinderen niet of nauwelijks naar school en kunnen gezinnen moeilijk rondkomen. Met uw hulp kunnen we deze moeders extra ondersteunen. Meer informatie is te vinden op deze website.

Achtergronden

Het Kompas is de naam van de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) in Zoetermeer. We zijn een actieve gemeente voor jong en oud, die bijbelgetrouw Gods woord wil belijden. Elke zondag houden we diensten om 9.30 uur en 16.30 uur. ’s Ochtends in ons eigen kerkgebouw en ’s middags afwisselend in ons gebouw of het gebouw van Samenwerkingsgemeente De Lichtzijde, waarmee de middagdiensten worden georganiseerd. Meer informatie is te vinden op deze website.

Gerald Troost (6 maart 1978) is geboren in het Overijsselse Hasselt, maar verhuisde op 1-jarige leeftijd naar Veenendaal. Vanaf 4 jaar is hij al met muziek bezig en richtte op zijn 14e jaar zijn eerste bandje op en schreef hij zijn eerste liedjes.

In het jaar 2000 kwam zijn eerste cd op de markt ‘Met andere ogen’. De cd bevatte nummers als ‘Toevallig niet’, ‘Steeds dichterbij jou’ en ‘Thuis’ en was een schot in de roos. Na het succes van ‘Met andere ogen’ bleek Gerald geen ééndagsvlieg en volgden er verschillende cd’s en boeken. Eén van zijn laatste uitgaves is ‘Tussen hemel en aarde’, met songs over de zichtbare en onzichtbare wereld.

Naast artiest is Gerald actief als DISC-trainer en betrokken bij verschillende hulporganisaties, zoals Compassion en Kerk in actie en geeft hij door heel het land en in verschillende settings spreekbeurten. Gerald is getrouwd met Nelinda en zij hebben samen 3 kinderen. Meer informatie is ook te vinden op http://www.geraldtroost.nl.

Reacties

article
15845
Paasconcert Gerald Troost in Het Kompas op 7 april
Rond Pasen 2018 tourt Gerald Troost met een muzikaal programma langs verschillende plaatsen in Nederland.
https://zoetermeer.nieuws.nl/cultuur/15845/paasconcert-gerald-troost-kompas-op-7-april/
2018-03-12T19:20:28+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/397/2018/03/12191921/Promofoto_Gerald_Troost27776.png
Cultuur, Nieuws