HKZ-CKC Muziekconcours 2018: Amateurmusici schrijf je in!

Foto: CKC & partners

Schoolband, vioolorkest, singer songwriter, gitarist of een andere solist; alle amateurmusici uit Zoetermeer kunnen deelnemen aan de 18e editie van het HKZ-CKC Muziekconcours. Tijdens deze Zoetermeerse muziekwedstrijd zijn alle muziekstijlen welkom.

Deelname is gratis en inschrijven kan t/m 4 maart.

Ben jij straks één van de ruim 200 deelnemers die jaarlijks meedoen? Grijp deze kans om jezelf als (beginnend) muzikant te presenteren aan een professionele jury! Wie weet win jij wel een van de prijzen: een opname bij een muziekstudio, een exclusieve masterclass op maat door het Rotterdams conservatorium, Codarts, een dag meelopen met docenten van Codarts of een eigen optreden op één van de podia van Zoetermeer.

Tijdens het concours wordt door solisten en ensembles op hoog (amateur) niveau gemusiceerd in allerlei muziekstijlen. Ga jij deze leuke en leerzame uitdaging aan? Schrijf je dan nu in! De voorrondes worden gehouden op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart. Laat jezelf zien en praat mee via #muziekconcours079.

Voor meer informatie of inschrijven ga je naar www.ckc-zoetermeer.nl/muziekconcours. Het HKZ-CKC Muziekconcours wordt georganiseerd door CKC & partners en mede mogelijk gemaakt door HKZ Specialisatie.

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen