Zoetermeerse June Mons treedt op: Talent Event

Foto: Talent Event

11 februari staat June Mons (15) uit Zoetermeer als Singer/Songwriter in de voorrondes van Talent Event in het Paard Café in Den Haag.

Talent Event is een muzikaal initiatief van het Musicon Den Haag dat dit jaar voor de 7de keer wordt gehouden. Bij dit evenement krijgen muzikanten uit Den Haag en omstreken, die hun eigen muziek schrijven, de mogelijkheid om zichzelf te laten zien tijdens een auditie in het Musicon om zich daarna met behulp van diverse workshops verder te ontwikkelen, Alle muziekstijlen zijn hierbij welkom, van Rock, Hiphop tot Singer/Songwriters.

June Mons uit Zoetermeer treedt op als één van de vijf geselecteerde kandidaten van de Singer/Songwriters, die allemaal eigen geschreven nummers ten gehore zullen brengen en maximaal één cover.

June Mons

Een inspirerende middag vol met jong talent!

Talent Event gaat van start met een algemene auditie waar, door een vakkundige jury, talenten worden uitgekozen, die vervolgens workshops kunnen gaan volgen. De workshops (in diverse disciplines) worden gegeven door vooraanstaande mensen uit het vak. Zo waren er zangworkshops te volgen van o.a. Bella Hay en een Singer/Songwritersworkshop van de voormalige Direct toetsenist Vince van Reeken en diverse Gitaarworkshops, zowel akoestisch als elektrisch. Na deze workshops werden er, in het geval van de Singer/Songwriters, vijf talenten uitgekozen, die in de voorrondes terecht komen. Degene die deze voorrondes wint, zal in de finale op 24 maart staan, evenals de één of twee kandidaten, die de wildkaarten weten te bemachtigen. Bij de voorrondes in het Paard Café is eveneens een drie koppige vakjury aanwezig en is het publiek het 4de jurylid.

De prijs bestaat uit 1000 euro/studiotijd/coaching/oefenruimte/festivaloptredens en waardebonnen.

natuurlijk hoopt de organisatie op zoveel mogelijk publiek tijdens de voorrondes op 11 februari in het Paard Café in den Haag, aanvang 13.30 uur en GRATIS ENTREE.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen