24 december kerstnachtdienst Het Kompas: Een nieuw begin…

Foto: Kompas Zoetermeer

Op zondag 24 december vindt om 21.30 uur in Het Kompas aan het Piet Heinplein in Zoetermeer de kerstnachtdienst plaats. Een samenkomst waar iedereen van harte welkom is.

De dienst is georganiseerd in samenwerking met de wijkgemeente Pelgrimskerk en met medewerking van het koor Happy Days uit Maassluis. Het thema dit jaar is: Een nieuw begin… Met kerst vieren we Gods belofte van een nieuw begin met de geboorte van Jezus. Ook voor Het Kompas was er dit jaar een nieuw begin met een volledig vernieuwde kerkzaal. Vóór de dienst is er gelegenheid om elkaar vanaf 21.00 uur te ontmoeten onder het genot van koffie, thee en chocolademelk. Bent u er ook bij?

Met kerst vieren we elk jaar de geboorte van Jezus. God heeft een nieuw begin gemaakt met de wereld en de mensen die erin wonen. Hij laat zijn schepping niet los. We mogen vertrouwen dat Christus naar ons omziet en met zijn Geest ons nabij is. Daarom is het mooi om dit met elkaar te vieren en Hem de eer te geven. In de dienst wordt dit verder uitgelegd en zingen we diverse kerstliederen met elkaar en met het koor Happy Days.

Extra bijzonder is dat sinds 1 december jl. de grote metamorfose van Het Kompas is afgerond. De kerkzaal heeft een volledig nieuw interieur gekregen met o.a. de introductie van een podium, dat uiteraard door het koor gebruikt zal worden. Extra bijzonder dus om op kerstavond bij deze dienst aanwezig te zijn.

Daarnaast willen we u uitnodigen voor het kerstfeest op 1e kerstdag. In Het Kompas bent u welkom om 9.30 uur. Tijdens dit kerstfeest is er naast het kerstevangelie speciale aandacht voor de kinderen. In de Pelgrimskerk begint de dienst op 1e kerstdag om 10.00 uur. U bent van harte welkom om met kerst bij een van de diensten aanwezig te zijn.

Achtergronden

Het Kompas is de naam van de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) in Zoetermeer. We zijn een actieve gemeente voor jong en oud, die bijbelgetrouw Gods woord wil belijden. Elke zondag houden we diensten om 9.30 uur en 16.30 uur. ’s Ochtends in ons eigen kerkgebouw en ’s middags afwisselend in ons gebouw of het gebouw van Samenwerkingsgemeente De Lichtzijde, waarmee de middagdiensten worden georganiseerd. Meer informatie is te vinden op http://fb.me/kompaszoetermeer.

Wijkgemeente Pelgrimskerk is onderdeel van de Protestantse Kerk in Zoetermeer en een goede buur van Het Kompas. De Pelgrimskerk zit op de hoek van de Stationsstraat en de Karel Doormanlaan. Elke zondagochtend houdt de kerk diensten om 10.00 uur, waarin de eigen wijkpastor Marga Schipper-Boven regelmatig voorgaat. Meer informatie is te vinden op http://pelgrimskerkzoetermeer.nl/.

Gospelkoor Happy Days is een koor van zo’n 45 zangers uit Maassluis onder leiding van Benson Walch. Sinds de oprichting in 2000 wil het koor een spirituele boodschap met de wereld delen door het zingen van diverse moderne christelijke liederen. Meer informatie is te vinden op http://happydaysmaassluis.webs.com/.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen