Beleef Prince – Sign o’ the Times 20 november in de bioscoop

Foto: Kinepolis

De concertfilm Prince – Sign o’ the Times is op 20 november eenmalig in de bioscoop te zien. Een groot deel van de opnames van de film uit 1987 – die ter ere van het dertigjarig jubileum digitaal gerestaureerd is – werd gemaakt tijdens zijn concert in het Nederlandse Ahoy.

De digitaal gerestaureerde versie van de concertfilm Sign o’ the Times, die Prince zelf regisseerde, keert na 30 jaar terug naar de bioscoop. Op 20 november is de film eenmalig te bewonderen op het witte doek. Prince schreef met het betreffende concert geschiedenis, en deze registratie bewijst opnieuw wat voor een revolutionair genie hij was.

Concertfilm

De re-release van Sign o’ the Times is een unieke kans om het talent van Prince te vieren en om toeschouwers gelijktijdig in meerdere bioscoopzalen door het hele land een reünie met elkaar te laten houden. Een gelegenheid om hem te herdenken en nog één keer van zijn muziek en zijn ongelofelijke artistieke talent te genieten.

Prince

1987 was het jaar waarin Prince de concertfilm maakte van Sign o’ the Times, het album dat een van zijn grootste meesterwerken zou worden. Hiermee stond hij aan de wieg van een niet te missen evenement: 84 explosieve minuten boordevol energie, waarin hij zijn charisma als entertainer toont, omringd door een gloednieuwe band die elke situatie aankan.

Informatie en tickets zijn verkrijgbaar via kinepolis.nl. Let op: de film is Engels gesproken en heeft geen ondertiteling.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen