Marjolijn Boersma nieuw bestuurslid CKC & partners

Foto: PR CKC & Partners / Chris Lans X10C.com

Voor de zomervakantie is mevr. Marjolijn Boersma (39) begonnen als nieuw bestuurslid van Stichting Kunst en Cultuur Zoetermeer (CKC & partners). Zij vult het bestuur aan na het vertrek van bestuursleden dhr. Brouwers en dhr. Bruens. Zij zetten onlangs een punt achter hun bestuursfuncties.

Marjolijn is opgeleid als violist en muziekpedagoog aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ze is werkzaam bij Codarts Hogeschool voor de Kunsten o.a. als docent muziekpedagogiek en methodiek en als lid van de examencommissie. Daarnaast is ze uitvoerend violiste bij het Barokensemble Combattimento.

Maatschappelijk betrokken

Adviesvaardigheden ontwikkelde ze door vrijwilligerswerk en als lid van de adviescommissie van het Fonds voor Cultuurparticipatie. “Ik vind het van belang om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarnaast voedde mijn liefde voor muziek, het kunstonderwijs én een combinatie van die twee mijn interesse om bestuurlijk actief te zijn in een cultuureducatieve omgeving.”, aldus Marjolijn.

Met haar brede zicht op het cultuureducatieve werkveld en de kennis van vernieuwing op het gebied van de amateurkunsten is zij de ideale persoon voor deze functie.

Reacties