Gratis inloopspreekuur muzieklessen voor 65+

Foto: CKC & partners

Altijd al een muziekinstrument willen bespelen, maar ben je daar nog niet aan toe gekomen? In de maand september zijn er bij CKC & partners meerdere gratis inloopspreekuren voor advies. Kom langs en ontdek welk instrument het beste bij jou past! Het is tenslotte nog steeds mogelijk om te beginnen met muziekles.

Regelmatig wordt de vraag gesteld: “Ik heb altijd een muziekinstrument willen spelen, maar ben er niet aan toe gekomen. Ben ik nu te oud?” CKC & partners antwoordt daar volmondig ‘nee’ op. Het is wel van belang dat je bereid bent om dagelijks te oefenen. Dan leer je om écht leuke of ontroerende muziek te spelen. Welk instrument bij je past is afhankelijk van je interesses en misschien wel je fysieke gesteldheid. Op sommige instrumenten kun je al relatief snel eerste melodietjes spelen. Bij andere instrumenten kan het langer duren waardoor er meer geduld nodig zal zijn.

Nieuwsgierig welk instrument bij jou past of wil je graag persoonlijk advies van adjunct directeur en voormalig dirigent Joep Annegarn? Kom dan naar een van de gratis inloopspreekuren en stel al je vragen onder het genot van koffie of thee. De inloopspreekuren vinden plaats op 11, 18 en 19 september 2017 van 10:00 tot 11:00 uur, in het CKC gebouw aan de Leidsewallen 80. Van te voren aanmelden is niet nodig en het gesprek is geheel vrijblijvend.

advertentie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen