Shoppen en smullen: ‘Lifestylmarkt in ‘t Park 2017’

Foto: Terra Art Projects

Op zondag 3 september 2017 vindt de lifestylemarkt ‘Markt in ’t Park’ weer plaats in het intieme Nicolaaspark in het centrum van Zoetermeer. Vintage, fashion, affordable art, design, food, handmade én kids items: je vindt het er allemaal! ‘Markt in ’t Park’ wordt georganiseerd door Terra Art Projects.

Ruim 50 standhouders verkopen de mooiste producten en het lekkerste eten! Dat de behoefte aan een plek in Zoetermeer waar creativiteit en ontmoeten centraal staan groot is, blijkt uit het aantal standhouders dat zich ieder jaar aanmeldt. Ook trekt de markt een grote, enthousiaste groep bezoekers.

Voor ieder wat wils

Hou je van pure producten, mooie kleding en sieraden of fantastische accessoires voor thuis? Ben je op zoek naar unieke, hippe items voor de (klein)kinderen of probeer je graag de laatste culinaire trends uit? Kom dan vooral naar het Nicolaaspark. De standhouders verkopen producten die niet op iedere straathoek te koop zijn, vaak uniek en handgemaakt! Denk aan sieraden van zilver of met een Ibiza-tintje, (kinder)kleding met vrolijke prints, heerlijke huisgemaakte jam of hete sambal. Maar ook kleurrijke kunst en wereldkaarten, bont servies, kokosballen, macarons en fudge, elegante hoeden en nog veel meer!

Shoppen, maken en eten

Ben je tijdens het shoppen even toe aan een break? Strijk dan neer op een bankje en haal een lekkere kop koffie of een verfrissend drankje. Proef vooral ook een van de heerlijkheden op het ‘Terras in ’t Park’. De kinderen hoef je niet thuis te laten. Bij KitZart kunnen ze creatief aan de slag met bijzondere materialen. Ook kunnen ze onder begeleiding van de Urban Art Studio een graffiti-canvas maken met hun eigen naam. Leuk voor thuis! Ben je zelf creatief? Schuif dan aan bij Shamina en maak een body-oil met door jou gekozen geuren.

Organisatie

Markt in ’t Park wordt georganiseerd door Terra Art Projects. De Zoetermeerse organisatie vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk creatieve ondernemers (uit de stad) de kans krijgen om hun producten aan de man te brengen en de naamsbekendheid te vergroten.

Praktische informatie

Datum: 3 september 2017
Tijd: 11-17 uur
Adres: Nicolaaspark, Dorpsstraat 12, 2712 AK Zoetermeer
Toegang gratis
Facebook: www.facebook.com/marktinhetpark

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen