Nederlandse dag van de teckel

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Nog 2 weken en dan is het zover. Op zaterdag 7 mei organiseert ’t Dierenparadijs alweer de 9e editie van De Nederlandse dag van de teckel in Zoetermeer.

We kijken er ontzettend naar uit en kunnen met trots laten weten dat we niet de enige zijn; standhouders hebben hun plaatsje gereserveerd, we zijn aangemeld voor een poging voor een vermelding bij de International World Records Organisation en krijgen ontzettend veel positieve en enthousiaste reacties.

De teckeldag wordt gehouden op zaterdag 7 mei van 10:00 tot 16:00 uur in en om de Dorpsstraat te Zoetermeer.

Wat is de teckeldag?

Naast een hoop blaffende teckels en gezellig teckelliefhebbers uit binnen- en buitenland (inmiddels hebben we al meer dan 500 aanmeldingen) zal de omgeving Dorpsstraat worden omgetoverd tot een teckelparadijs. Er zijn stands met teckel gerelateerde producten, een teckelfotograaf, een teckelspeelplaats, proeverijen en diverse instanties zoals een dierenarts en diverse teckelfokkers.

Ook is er dit jaar een teckelpuzzelwandeling, deze kan zelfstandig gelopen worden.

Het hoogte punt van de dag word om 14:00 uur het International World Record van de grootste teckelgroepsfoto. Aanvang om 13:45 bij het openluchttheater tegenover het CKC. Wethouder Margreet van Driel zal ook bij dit bijzondere moment aanwezig zijn.

Reacties

Cookieinstellingen