Feestelijke handeling en kijkmiddag nieuwbouwproject HerenAcht

Foto: SDJ Vastgoedontwikkeling

Het voormalig terrein van Impala Autoservice aan de Schinkelweg heeft een metamorfose ondergaan. Bent u er onlangs nog eens langs gelopen of gereden? Op deze centrale plek in Zoetermeer, te midden van een bestaande wijk, worden vier Dijkwoningen en vier Hofwoningen gerealiseerd.

Wethouder legt hoeksteen samen met toekomstige bewoners

De bouw van het kleinschalige nieuwbouwproject HerenAcht in Zoetermeer is in volle gang. Vrijdag 11 maart maakt de wethouder van gemeente Zoetermeer, de heer Robin Paalvast, dit duurzame bouwproject compleet door een symbolische hoeksteen te leggen, geholpen door de kopers van bouwnummer 1.

Een feestelijk moment! Hiervoor hebben SDJ Vastgoedontwikkeling en R&R Bouw de toekomstig bewoners en betrokken partijen uitgenodigd op de bouwlocatie aan de Schinkelweg.

Prijsbewust ontwikkelen

HerenAcht is een kleinschalig project van acht moderne woningen met speelse gevels, uitgevoerd in verschillende kleuren baksteen. Met zorg ontworpen en met een hoog afwerkingsniveau. Goed geïsoleerd conform de eisen van het bouwbesluit; gasloos en gebouwd met duurzame materialen. Elke nieuwbouwwoning heeft standaard een energieverbruik dat overeenkomt met energielabel A.

SDJ Vastgoedontwikkeling is met deze ontwikkeling de uitdaging aangegaan rekening houdend met de vraag om naast vier royale Dijkwoningen voor het duurdere segment ook vier Hofwoningen te realiseren voor het middensegment. Een visie waar SDJ ook voor toekomstige ontwikkelingen zeker inhoud aan wil geven.

Reacties

Cookieinstellingen