Hoogste punt Stadskwartier Palenstein

Foto: De Goede Woning

Het hoogste punt van het nieuwe duurzame woon- en winkelcentrum Stadskwartier Palenstein is bereikt. Aan de Jan van Beierenlaan bouwt De Goede Woning in totaal 109 sociale huurwoningen, 42 middenhuur woningen, twee supermarkten en een aantal kleinere winkels.

Stadskwartier Palenstein bestaat uit 6 gebouwen: Markies, Barones, Gravin, Koningin, Hertog en Ridder. Sinds vandaag, donderdag 15 april, wappert ook op het dak van het hoogste gebouw (Koningin) een vlag.

De huurders van woningen in de eerste twee gebouwen ontvangen in mei de sleutel. In de eerste week van mei kunnen huurders tot en met 26 jaar via Woonnet Haaglanden reageren op 21 jongerenwoningen in Stadskwartier Palenstein.

Het nieuwe duurzame woon- en winkelcentrum is aardgasvrij, zeer goed geïsoleerd en de gebouwen zijn voorzien van zonnepanelen en van individuele bodemwarmtepompen. De bouw van het nieuwe duurzame woon- en winkelcentrum is onderdeel van de grootschalige vernieuwing van de wijk Palenstein. In de zomer van 2019 is Waal in opdracht van De Goede Woning gestart met de bouw van Stadskwartier Palenstein. De bouw is naar verwachting eind dit jaar klaar. Dan gaan ook de eerste nieuwe winkels open.

Kijk voor meer informatie op www.dgw.nl/stadskwartier-palenstein.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen