Webshop biedt uitkomst tijdens lockdown

Foto:

Sinds het begin van de crisis zijn al meerdere detailhandels geholpen met het opzetten van een webshop om op die manier de sluiting van de winkel te compenseren. Timpaan ICT heeft nu weer plek in de agenda om nieuwe klanten aan te nemen.

Bij Timpaan ICT bouwen we niet alleen een website, maar daarna zorgen we samen met onze klanten dat de website ook effectief gebruikt kan worden. Het leveren van alleen webdesign gaat dan niet ver genoeg. Als een klant dat wil kunnen we ook het beheer en onderhoud op ons nemen. Ook het inhoudelijk vullen van een website met teksten, foto’s of video’s maakt deel uit van de dienstverlening die Timpaan ICT biedt.

Shop digitaal, koop lokaal

Op het moment dat klanten een winkel niet kunnen bezoeken is het alternatief online al snel gevonden. Dat is jammer, want de meeste mensen willen de lokale middenstand best helpen. Het opzetten van een webshop biedt een alternatief voor winkels die gedwongen gesloten zijn. Timpaan ICT merkt dat klanten die een winkel fysiek bezoeken, ook genegen zijn digitaal bij die winkel te kopen. Simpelweg omdat ze de service waarderen en de mensen in de winkel kennen.

De lokale winkels hebben het voordeel dat ze hun klanten kennen en andersom. Een webshop is ook erg handig om bij de openstelling van afhaalpunten klanten de mogelijkheid te geven vooraf te bestellen. De winkelier kan de bestelling klaarzetten en de klant kan thuis op de bank uitkiezen wat gekocht wordt. Een goede webshop is daarbij onontbeerlijk, want voor een webshop geldt hetzelfde als voor een gewone winkel. Een klant komet terug als de sfeer, service, website en producten goed zijn.

Tijdens deze coronaperiode heeft Timpaan ICT speciale aanbiedingen, zodat u niet de volle kosten heeft op het moment dat uw inkomsten het minste zijn. Meer informatie? Neem contact op via [email protected] of kijk op www.timpaan-ict.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen