Werk zoeken doe je samen, kom naar de Walk&Talk

Foto: Bibliotheek Zoetermeer

In onze snel veranderende economie zijn bedrijven en werknemers genoodzaakt om kennis in een razend tempo te ontwikkelen. Leren doen wij tegenwoordig niet alleen in de schoolbanken maar juist ook op de werkplek. Maar wat kan je doen wanneer je tijdelijk geen werkplek hebt? Hoe blijf je bij en ontwikkel je nieuwe vaardigheden?

Tijdens de Walk &Talk van 26 januari van 09.30 -11.30 uur, zal het Leerwerkloket antwoord geven op deze vragen. Het Leerwerkloket zet zich ervoor in dat iedereen de kans krijgt voortdurend nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Tijdens de Walk &Talk zullen zij jou advies op maat geven en jou helpen in je zoektocht naar de juiste baan.

Mis deze kans niet. De toegang is gratis. Je kan je opgeven voor de Walk & Talk via www.forumzoetermeer.nl , www.bibliotheek-zoetermeer.nl of telefonisch tussen 11.00 uur en 17.00 uur op nummer 079-3438200 (bibliotheek Zoetermeer). Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee gratis en telt als een sollicitatieactiviteit voor het UWV.

Adres bibliotheek

  • Forum
  • Stadhuisplein 1
  • Zoetermeer

Tijd en Data

  • Van 09.30 – 11.30 uur
  • Iedere laatste dinsdag van de maand
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen