Café Spetters sluit vrijwillig in afwachting van versoepeling Corona-maatregelen

Foto: Café Spetters

Helaas heeft de directie van het café deze beslissing moeten nemen, gezien het feit dat de Corona-besmettingen in de regio Haaglanden in rap tempo toenemen. “De volksgezondheid staat immers voorop”, zo zegt de directie van Spetters. De vrijwillige sluiting gaat per direct in.

Spetters wil benadrukken dat er sinds de heropening op 1 juni tot aan heden geen enkele besmetting bij haar medewerkers of doorbesmetting bij haar Gasten heeft plaatsgevonden. De GGD heeft hiervoor geen aanwijzingen gevonden.

“Wij zijn ervan overtuigd dat onze uitstekende ventilatie, die rechtstreeks met de buitenlucht in verbinding staat, hierbij een grote rol heeft gespeeld. Tevens hebben onze Gasten zo goed als mogelijk de richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Wij willen onze Gasten dan ook hartelijk bedanken voor de afgelopen periode. Samen hebben wij er binnen de huidige mogelijkheden het beste van gemaakt en veel gezelligheid beleeft. Bij voldoende versoepeling van de maatregelen openen wij direct weer voor al onze bezoekers, want Spetters is een veilige en schone horecagelegenheid”, aldus de directie van Spetters.

Sinds 12 maart 1999 is Spetters hét enige dans- en feestcafé van Zoetermeer. Vóór Corona bezochten zo’n 1000 bezoekers van donderdag t/m zaterdag de dansgelegenheid aan het Oostwaarts in het Stadshart. Sinds 1 juni 2020 opende het café dagelijks vanaf 20.00 uur als publounge, de ontmoetingsplaats voor jong en oud. De capaciteit verminderde als gevolg van de Corona-maatregelen naar een fractie van de gebruikelijke bezoekersaantallen.

Op aanvraag blijft Spetters privé of zakelijk te reserveren voor besloten borrels en bijeenkomsten. Meer informatie hierover staat op de website https://www.spetters.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen