Zoetermeerse Zakenvrouwen organiseert workshop Free Publicity

Jennifer Delano
Jennifer Delano
Foto: Zoetermeerse Zakenvrouwen

Ondernemersplatform Zoetermeerse Zakenvrouwen organiseert op 24 juni 2020 om 19.00 uur een nieuwe bijeenkomst. Spreekster en strategisch publicrelationsspecialist Jennifer Delano neemt de deelnemers van deze online workshop over free publicity mee in wat we kunnen leren over pr.

Ze vertelt hierover: “Het succesvol aantrekken van media-aandacht kan elke ondernemer. Ontdekken hoe de concurrent dit doet, is een hele simpele manier om te ontdekken wat we kunnen leren en toepassen op ons eigen bedrijf.” Onder leiding van Marloes de Ruiter wordt er deze avond zowel geleerd als genetwerkt. De workshop is voor alle geïnteresseerden van de Zoetermeerse Zakenvrouwen en onderneemsters die hier meer over willen weten.

Jennifer Delano

Zoetermeerse Zakenvrouwen

Zoetermeerse Zakenvrouwen gelooft in ‘women empowerment’ en wil carrièrevrouwen met elkaar verbinden om samenwerking te stimuleren. Tijdens hun bijeenkomsten gaan ze in gesprek met elkaar over relevante onderwerpen omtrent het ondernemerschap en zij organiseren trainingen op het gebied van marketing, branding en personal development. “Empowerment betekent iemand tot iets in staat stellen en dat is precies wat we met Zoetermeerse Zakenvrouwen willen doen”, aldus voorzitter Marloes de Ruiter. Vijf tot zes keer per jaar worden er (offline) bijeenkomsten georganiseerd, aangevuld met verschillende lunchmeetings, trainingen en workshops. Zij willen carrièrevrouwen in de regio Zoetermeer in staat stellen om zichzelf nog beter te presenteren en te positioneren op zakelijk gebied.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen