Recruiters geven werkzoekenden advies bij Walk & Talk

Foto: Bibliotheek Zoetermeer

In maart organiseren Bibliotheek Zoetermeer, Job Hulpmaatje en het Leerwerkloket een zeer interessante Walk &Talk. De Walk &Talk is de netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Iedereen die op zoek is naar (ander) werk, is van harte welkom bij de Walk &Talk Zoetermeer in het Forum, de hoofdvestiging van de bibliotheek.

Wat maakt deze editie van de Walk & Talk zo interessant? Randstad Uitzendbureau is te gast. Zij zullen met een paar recruiters langs komen om je te adviseren waar jouw talenten het beste tot uiting komen. Van productiewerk tot een administratieve functie en van een klantenservicebaan tot een functie in de horeca. Het beste werk is werk dat past bij jou als persoon. Werk waar jij gelukkig van wordt. Waar mogelijk is, kan er heel snel een leuke match gemaakt worden.

Het opbouwen van een actief netwerk is zeer belangrijk tijdens je zoektocht naar werk. De Walk & Talk biedt jou de kans om andere werkzoekenden te ontmoeten voor het delen van ervaringen, herkenning en inspiratie. Deelname aan de Walk & Talk is, net als de koffie en thee, gratis en telt als een sollicitatieactiviteit voor het UWV. Je bent van harte welkom bij de
Walk & Talk.

Adres bibliotheek

  • Stadhuisplein 1
  • Zoetermeer

Tijd en Data

  • Dinsdag 31 maart 2020
  • Van 09.30 – 11.30 uur

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden