Smaak & Vermaak op nummer 8 van de “Beste Wijnspijs Restaurants”

Foto: WijnSpijs

Het is weer tijd voor de 10 Beste WijnSpijs Restaurants Van Nederland. In 2019 zette ruim 700 restaurants uit het hogere segment hun culinaire beste beentje voor tijdens meer dan 120 WijnSpijs Wandelingen.

De 23.600 Wandelaars, ook wel de jury, gaven hun ongezouten mening aan de hand van de  enquête. Deze week onthullen we de Beste WijnSpijs Restaurants Van Nederland.

Smaak & Vermaak  op nummer 8

Het is niet de eerste keer dat dit restaurant voorbij komt in de  top 10 van Beste WijnSpijs Restaurants van Nederland. Sterker nog, Smaak &  Vermaak werd in 2018 verkozen tot hét Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland. Dit jaar staat het restaurant op de achtste plaats in de lijst.

​De WijnSpijs Wandeling

Op 8 september is de WijnSpijs Wandeling in  Zoetermeer. Foodies genieten op die zondag van de culinaire kunsten van zes verschillende restaurants. Al snel was het duidelijk dat Smaak & Vermaak de topper van deze editie was. Maar met welke wijn-spijs combinatie hebben ze deze prestatie voor elkaar  gekregen? Lees hier het oorspronkelijke artikel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen