Speeddaten voor nieuwe baan bij De Drie Ballonnen

Foto: De Drie Balonnen

Op dinsdag 4 februari organiseert De Drie Ballonnen een speeddate op haar locatie De Toverberg in Zoetermeer. Doel van dit evenement is het leren kennen van mogelijke nieuwe pedagogisch medewerkers voor de buitenschoolse opvang locaties van De Drie Ballonnen.

De Drie Ballonnen houdt ervan om op nieuwe, ludieke manieren nieuwe medewerkers te leren kennen. Ellen Mulder, regiomanager bij De Drie Ballonnen: “Door middel van speeddaten creëren we een informele en losse sfeer waarbij de kandidaat ons goed leert kennen en wij ook de kandidaat goed leren kennen. Samen kijken we of er een match is.”

Flexibel werken

De Drie Ballonnen is specifiek op zoek naar pedagogisch medewerkers die de teams op de bso’s komen versterken. “Creatieve mensen met de juiste opleiding, die het prettig vinden om flexibele uren te werken en graag met kinderen van 4 tot 13 jaar omgaan”, legt Ellen uit. Maar werken in de kinderopvang is meer dan alleen leuke dingen doen na schooltijd. De Drie Ballonnen hecht veel waarde aan hun pedagogische visie en de daarop gebaseerde methode voor ontwikkelingsgericht werken. Ellen: “Onze medewerkers maken daadwerkelijk een verschil in het leven van de kinderen. Ze worden getraind om goed naar de kinderen te kijken en de dagelijkse bezigheden af te stemmen op de ontwikkelingsstap waarin de kinderen zich bevinden. Dit maakt het werken bij ons heel uitdagend en afwisselend.”

Speeddaten

Wil jij gaan speeddaten om te zien of De Drie Ballonnen bij jou past? De speeddate vindt plaats op dinsdag 4 februari vanaf 18:30 uur op locatie De Toverberg in Zoetermeer. Je kunt je opgeven bij Ellen Mulder, via [email protected]. Vergeet niet je contactgegevens en je cv mee te sturen. Wil je meer weten over werken in de kinderopvang? Dan kun je ook terecht bij Ellen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden