Ondernemer van de maand: DNN Zoetermeer

Foto: DNN Zoetermeer

DNN Zoetermeer is ondernemer van de maand oktober geworden. Dit Zoetermeerse bedrijf kreeg de meeste ‘likes’ en andere berichten van onze lezers. In dit artikel stellen zij zichzelf in eigen woorden voor.

DNN Zoetermeer

Met dank aan alle stemmers, is DNN Zoetermeer, ondernemer van de maand oktober geworden.

DNN Zoetermeer zijn Dé Verhuurspecialisten van Zoetermeer en omstreken. DNN Zoetermeer bestaat al sinds 1991 en is inmiddels een begrip. DNN is er voor iedere particulier, ondernemer en vereniging. Of je nu een aantal glazen te kort komt of een compleet feest wil laten verzorgen. Wij voeren voor iedereen opdrachten uit. Conrad de Niet en Ilona Deelman geven graag advies.

Bij het plannen en het uitwerken van een feest(je) of een bijeenkomst, komt vaak meer kijken dan wordt verwacht. Zo helpen wij bij het bepalen van de locatie, het huren van meubilair en aankleding, de catering, het logistieke plaatje en nog veel meer zaken waar tijdens het bedenken tegenaan wordt gelopen. DNN werkt samen met vaste partners op het gebied van onder andere catering en audio/video. Vertrouwen is waar DNN voor staat en dat is wat zeer wordt gewaardeerd. Het adviseren hoe je van een feest of bijeenkomst een geslaagde party maakt, is onze specialiteit.  Wij noemen dat het Total Party Concept.

Nieuwsgierig geworden naar ons? DNN Zoetermeer is telefonisch bereikbaar onder nummer 079-3428896, voor meer informatie kunt u ook de website www.dnnzoetermeer.nl bekijken en natuurlijk kunt u ook de facebookpagina @DNNZoetermeer volgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen